Kako pretvoriti dom v nadstandardna nebesa?

Vsak kupec išče svoje najlepše sanje pri nakupu novega doma. Spodaj vam dajemo nekaj napotkov, da si lahko svoj dom naredite čim bolj moderen in luksuzen.

Deli prispevek:

Vsak ta nasvet bo dodal vašemu domu nadstandardni izgled in samo bivanje v njem. Tudi če želite svojemu domu dodati kakšno večjo vrednost, vendar za to nimate dovolj denarja, vam priporočamo, da članek berete še naprej.

OSVETLITEV

Če imate v vašem domu osnovno osvetlitev ali osvetlitev, ki je bila v domu že ko ste se vanj vselili, vam predlagamo, da le-to zamenjate. Zamenjajte starejše stropne lestence s kakšnimi novejšimi z več žarnicami ali celo z LED osvetlitvijo. Poskrbite, da noben kot vašega doma ne bo v temi. Razmislite tudi o namestiti stikal z možnostjo zatemnitve.

ZAVESE

Ko se vselite v novo stanovanje ali hišo, navadno ne ostane veliko sredstev za nova okna ali obnovitev oken v vsaki sobi. Če želite svoj dom spremeniti iz osnovnega v lepšega, razmislite o nakupu seta žaluzij ali senčil. Lahko pa svoj dom okrasite z modernimi vzorci zaves.Ko se vselite v novo stanovanje ali hišo, navadno ne ostane veliko sredstev za nova okna ali obnovitev oken v vsaki sobi. Če želite svoj dom spremeniti iz osnovnega v lepšega, razmislite o nakupu seta žaluzij ali senčil. Lahko pa svoj dom okrasite z modernimi vzorci zaves.

POVEŽITE SE

Čas je danes v modernem, zaposlenem svetu postal kar že nadstandard. Imeti pametno avtomatizirano hišo pa lahko pri varčevanju časa zelo pomaga. Namestitev brezžičnega sistema za nadzor vašega doma od termostata, osvetljave in ostalih naprav skozi brezžično omrežje lahko olajša marsikatero opravilo. Preko tablice ali mobilnega telefona lahko z enim dotikom zaslona povečate temperaturo na termostatu ali zaženete glasbeni seznam in predvajate glasbo na dnevu odprtih vrat vašega doma, ki ga želite prodati.

WELLNESS SOBA

Moderni kupci iščejo nepremičnine, ki znajo ponuditi nekaj več, kakšen dodaten prostor, v katerem bi si lahko uredili lastno sobo za sprostitev. Lahko gre za fitnes sobo, igralno sobo ali za wellness sobo s savno, masažno kadjo ali celo z bazenom. Takšna soba vas lahko stane kar precej denarja. Lahko pa poiščete prostor, ki ga najmanj uporabljate in ga opremite z blazinami za jogo, namestite nekaj meditacijskih svečk in imate takoj sobo za sproščanje.

 

Dodajati nekaj nadstandardnih dodatkov vašemu domu ni nujno, da vas stane celotno premoženje ali še pol toliko kolikor ste dali za nepremičnino. S temi nasveti si lahko enostavno in kar ugodno naredite dom prijetnejši in privlačnejši. Torej takšen, v katerem se boste počutili nadvse dobro. Opcije so brezmejne.

vEČ PRISPEVKOV