Naj vaša nepremičnina postane dom, ki se mu ga kupci ne bodo morali upreti

Prodaja doma je lahko zahtevna naloga, zlasti na konkurenčnem nepremičninskem trgu. S pravimi strategijami lahko znatno povečate možnosti za pritegnitev motiviranih kupcev in uspešno prodajo. “Home staging” je skrivno orožje, ki se ga poslužujejo številni nepremičninski posredniki z namenom, da pritegnejo večje število potencialnih kupcev in pospešijo postopek prodaje nepremičnine.

prednosti primerne prodaje doma na prodajo

Če si potencialni kupci lahko predstavljajo, da živijo v domu, bodo bolj motivirani za nakup. Depersonalizacija doma in odstranitev osebnih predmetov pomaga kupcem videti prostor kot “njihov”.

Fotografije urejenega doma bodo pritegnile več zanimanje na spletu. Ker večina kupcev začne lov na dom preko spleta, je pomembno, da s fotografijami ustvariti dober vtis.

Ko si potencialni kupci ogledajo nepremičnino, razmišljajo več kot le to, kar vidijo na prvi pogled. Predstavljajo si, kako živijo v tem prostoru, kako bi ga opremili po svojem okusu in kako bo v novem okolju potekala družinska dinamika. Primerna predstavitev nepremičnine bo omogočila, da bodo na prostor gledali kot na svoj.